Hama 52451

Hama 52451

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Sunteti in situatia in care aveti un PC sau notebook multimedia cu Windows Media Edition (MCE) si v-ati saturat ca in timp ce rulati filme si muzica sa trebuiasca sa va ridicati mereu pentru a creste volumul, a face pauza, a schimba melodiile sau a opri rularea? Ei bine, nu trebuie sa va mai faceti griji cu noua telecomanda Hama cu IR, special proiectata pentru a fi folosita cu pachetul Windows Media Center.

Preluati controlul cu Hama!

Telecomanda IR de la Hama, de culoare argintie, este accesoriul necesar pentru a completa pachetul Windows Media Center pe care il aveti pe PC sau notebook. Avand capacitatea de a suporta functii TV/audio si DVD/video pe PC-ul sau notebook-ul dumneavoastra, urmarirea filmelor, imaginilor, televizorului nu a fost nicicand mai usoara sau mai simpla pe PC sau notebook. Puteti acum inregistra filme, le puteti reda, puteti reda MP3-uri, vizualiza poze, regla volumul si multe altele prin simpla folosire a butoanelor si functiilor incorporate in aceasta telecomanda senzationala. Telecomanda IR vine cu un mouse integrat cu buton pentru controlul cursorului si stanga/dreapta, precum si cu un buton pentru a accesa browserul de internet, pentru a putea viziona filme, asculta muzica si naviga pe internet de oriunde ati fi in camera. Preluati controlul cu Hama! Specificatii:

- Telecomanda IR pentru controlul unui PC/notebook multimedia cu Windows Media Center Edition (MCE)

- Controlul cursorului mouse-ului pentru controlul continuu al cursorului precum si buton suplimentar stanga si dreapta

- Suporta functii TV/audio si DVD/video (inregistrare/redare film, redare MP3, vizualizare imagini, reglare volum etc. )

- Buton pentru a accesa browserul de internet

- Sistem de operare: Windows XP/Vista Media Center Edition (MCE)/7/8

- Transmiterea semnalului: Infrarosu

- Numar de baterii: 2

- Tipul bateriei: Micro AAA

- Gama: 8 m

- Gama de frecventa: Fara indicatie

- Culoare : Argintiu

- Adecvat pentru aparatul de aer conditionat : Nu

- Adecvat pentru iluminarea de fundal a televizorului : Nu

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.